Lomtalanítás, költöztetés árak

Tele a padlás, a garázs, a pince? Lomtalanít? Legkedvezőbb ajánlat csak nálunk az Ön pénztárcájához mérten. Lomtalanítunk és szállítunk lakásától a hulladéklerakóig.

A legismertebb lomtalanítási árkategória formák a fix áras vagy óradíjas. A fix áras szállítás hátránya lehet, hogy a megadott vállalkozó nem számol az idővel, így sokszor túlóráznia kell. Ezáltal Ön bosszúságára többet fog fizetni az előre megbeszélt összeg helyett. Ezzel szemben megbízhatóbb az óradíjas lomtalanítás, hiszen egy tapasztalt, gyakorlott költöztető már előre meg tudja saccolni, hogy mennyi időt vesz igénybe a költöztetés, hány emberre és szállítójárműre van szűkség. Így előre kiszámolja a pénztárcabarát óradíjat. Ezt a fajta lomtalanítási díjat alkalmazzuk pl. belső lomtalanítások esetén.

lomtalanítás árak

Cégünk további lomtalanítási szolgáltatásai:

  • lomtalanítás a pincétől a padlásig
  • irodája és lakása kiüresítése
  • bútorok rakodása, fuvarozása
  • nagyobb területek megtisztítása

Az Ön előzetes felkérése alapján kiszállunk otthonába. Bemondás alapján Ingyenesen felmérünk, terepszemle után pontosabb árajánlatot teszünk. Az összeg csupán aszerint változhat, hogy mennyire megközelíthető az Ön lakása, pincéje, garázsa.

Amennyiben bennünket választ, egyetlen hívásába kerül a kiköltözés, lomtalanítás. Biztosítjuk Önnek a csomagolóanyagokat, dobozokat, speciális buborékos fóliákat értéktárgyai megóvása érdekében.

Nálunk nincs felmérési díj, hétvégi díj. Szolgáltatásunk olcsó, gyors és megbízható. Teljesen odafigyelünk arra, hogy tiszta környezetet teremtsünk, és ezzel az Önök kényelmét szolgáljuk.  Bútorok szállítása esetén segítünk a szét- és összeszerelésben is.  Nem számítunk feláras díjat . Hívjon bátran!

Kérjen ajánlatot most!

Hívjon a +36/30 473 5253 telefonszámon vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Ellenőrző kód
captcha

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.