Lomtalanítás Budapest 2016

Jelenlegi és leendő ügyfeleink igényének megfelelően szervezzük meg és biztosítjuk lomtalanítás szolgáltatásunkat Budapesten 2016-ban.

Szolgálatunkat nemcsak az előre kiközölt lomtalanítás napjain ajánljuk föl, de az Önök rendelkezésére állunk, valamennyiszer igénybe kívánja venni szolgáltatásunkat.

Lomtalanítás budapest 2016

Tudjuk jól mindnyájan, milyen bonyodalmat okoz, hogy az otthoni lomtalanítás alkalmával nem áll rendelkezésünkre hely a kihordott dolgok napokig történő tárolására. Ráadásul miért múlna ezen akár a jó-szomszédság, hogy naponta szemrehányást tegyenek nekünk, hogy kipakolt dolgainkat kerülgetni kell, útban vannak, rontja a környezetképet stb.?

A lomtalanítás szolgáltatását Budapesten 2016-ban olyan módon biztosítjuk, hogy Ön a lomtalanítást megelőzően kiértesít bennünket, mi pedig a megbeszélt napon kiérkezünk a helyszínre. Igény esetén abban is segítünk, hogy a nehezebb tárgyakat a lakásból lehozzuk.

Lomtalanítást vállaló vállalkozásunk Budapesten 2016-ban is feladatának tekinti, hogy hozzájáruljon ahhoz, hogy Ön tiszta környezetben éljen, ne kelljen napokig várnia, kerülgetve lomtalanításra szánt dolgait.

Szolgáltatásunk célja továbbá, hogy Önnek ne kelljen feleslegesen bosszankodnia, és mindenkor jól érezze magát abban a környezetben, amelynek szépítéséért, tisztántartásáért, rendbetételéért Ön is annyi áldozatot hozott már az eddigiekben is.

Tisztább és élhetőbb Budapestért, tisztább és élhetőbb környezetért válasszon bizalommal bennünket! Mi azért vagyunk, hogy Ön fellélegezzen, és a 2016-os esztendőben a lomtalanítás legyen a legkisebb gondja szolgáltatásunk igénylése által.

Csak a tiszta munka jó munka, nem csupán a kijelölt napokon, hanem igény alapján bármikor!

Kérjen ajánlatot most!

Hívjon a +36/30 473 5253 telefonszámon vagy töltse ki az alábbi űrlapot!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy (kötelező)

Üzenet (kötelező)

Ellenőrző kód
captcha

Elolvastam és tudomásul vettem az Adatkezelési tájékoztató tartalmát.